Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

Vad är en direkt Fit ljuddämpare ?

Automotive ljuddämpare finns i flera former och storlekar . De varierar från universella ersättare till prestanda halsdukar . Direkta passform halsdukar är de som bäst matchar bilens ursprungliga ljuddämparen i storlek , form och hängare placering . Storlek
p Det finns två faktorer till storleken på en ljuddämpare . Den första är storleken på rörets in-och utlopp . Ju mer dessa stämmer överens med den ursprungliga ljuddämparen , desto lättare är det att installera . Den andra storlek faktorn är längd. En direkt fit ljuddämparen ska vara samma längd som din OEM ljuddämparen .
Shape

passar direkt ljuddämparen ska vara samma form som din ursprungliga ljuddämparen . Oavsett om originalet är rund eller oval , är den utformad för att passa in i ett visst område på undersidan av ditt fordon .
Hanger Placering

En ljuddämpare är hålls på plats med byglar . Den direkta passform ljuddämparen bör ha fästen eller konsoler som passar de ursprungliga hängare som kommer med din bil . Detta gör installationen snabb och enkel , och eliminerar behovet av kostsamma ändringar eller ytterligare galgar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70624.html

Previous:
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.