Hur Seal Koppar O-ringar

Copper o-ringar fungerar som en frivillig rättelse för en topplockspackning reparation. De används tillsammans med en koppar packning som tätar motorblocket till cylinderhuvudet. När du installerar koppar o-ringar, skapar de en förstärkt bindning mellan motorblocket, den topplockspackning och topplocket. Obligationen orsakas av kompressionstrycket och förbränningen värmen från motorn. Tätning av koppar o-ring innebär att skapa en tätning för hela aggregatet. Saker du behöver
Copper o-ringar eller koppartråd
Motorblock
Avbitare
Packning självhäftande
Copper topplockspackning
Topplock
Visa fler instruktioner
1

Köp en o-ring eller koppartråd som är tillräckligt tjock för att passa in i området runt den enskilde motorblocket hålet samtidigt tillmötesgående packningen koppar huvudet. Den topplockspackning kan inte sitta över däcket eller yttersta yta av motorblocket. Få en o-ring per hål i motorblocket.
2

Placera O-ringen på området runt varje hål i motorblocket. Vid användning av en koppartråd, lägga kabeln runt hålet men bort från de yttre väggarna som omger varje hål. Använd avbitare för att klippa tillräckligt mycket kabel så att start-och slutpunkter touch. Klipp tråden på samma sätt för de andra hålen.
3

Spray området runt motorblocket hålet med packning lim. Låt det sitta och härda en stund innan placera o-ringar eller koppar tråd på området. Låt limmet härda upp till 10 minuter eller tills det är klibbigt vid beröring.
4

Spray däcket av motorblocket med packning lim. Placera packningen koppar huvudet på motorblocket och koppar o-ringen. Montera resten av cylinderhuvudet och motorblocket montering. Efter bultarna är ordentligt åtdragna med momentnyckel kalibrerad för din motor, är tätningen bildas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/70156.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.