Hur fixar Antifräsar Läckor i PT Cruisers

Chrysler PT Cruiser har blivit ett populärt alternativ till traditionella sedaner och vagnar sedan starten 2000, med en unik klassisk stil till ett överkomligt pris. Ett problem PT Cruiser ägare har haft under åren involverar värme /kylsystem. Lyckligtvis kan diagnostisera och åtgärda några läckor göras utan en dyr mekaniker räkningen. Instruktioner
1

Kolla kylvätsketryck. Värmeelementet tryckmätare kan användas för att avgöra om det finns en läcka någonstans i värme /kylsystem. Detta kan även göras utan en mätare genom toppning av kylvätska och köra motorn i 10 minuter. En läcka i en slang kan upptäckas visuellt. Om inte, kan läckage i allmänhet vara fläckig på marken under kylaren.
2

blöder luftfickor. Ofta kan luftfickor förhindra fluid från att cirkulera genom kylaren. Toppade utanför kylvätskan och se till att kylvätskan har tid att bosätta sig igenom eventuella luftfickor kommer att säkerställa att en ordentlig utredning av läckage kan ske.
3

Byt skadade slangar. Läckande slangar eller skadade slanganslutningar kan ibland fästas tillfälligt med en Kylvätsketillsatsen, men slangar ska bytas ut snabbt, ungefär som en tillfällig tätning på en punktering behöver repareras så snart som möjligt. Om ingen synlig läcka är fläckig i antingen intag eller uttagspunkten kylarslangen, kunde en spricka vara närvarande i antingen huvudet packning eller i motorblocket. Med dessa problem, liksom, kan använda temporära kylvätska fixar hjälpa en förare att få på vägen, men professionella reparationer kommer att behövas snart.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69964.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.