Vilka är orsakerna till gemensamma GM Transmission Problem ?

Transmission klagomål avseende GM bilar har lett till återkallelser och har undersökts av federala myndigheter . Några av de relaterade mekaniska problem har varit farligt , så det är bäst att ha en mekaniker diagnostisera problem så snart som möjligt . 2009

I mars 2009 återkallade GM flera Chevy , Buick , Pontiac , GMC och Saturn fordon för felaktiga transmissionskomponenter . Ett av de problem som påträffas var en felaktig kabel justering klipp . En konsekvens skulle kunna vara en tändningsnyckel som kan tas bort utan att fordonet är i parken , vilket gör att bilen bokstavligen rulla iväg .
Övrigt Redovisad Klagomål

National Highway Traffic Safety Administration ( NHTSA ) har ställt upprepade klagomål på ett antal GM överföring elände . Dessa sträcker sig från oförutsägbara fyrhjulsdrift prestanda till " underdimensionerade transmissioner " till fläktfel under växling . Genom att forska din GM modell fordon i NHTSA filer , kan du hitta en utmärkt resurs för att felsöka dina potentiella transmission problem .
Saturn Problem
p Det var betydande transmission problem med Saturn Vues och joner som producerades mellan åren 2002 och 2005 . I själva verket, enligt Motor Trend , var kontinuerligt variabel transmission installerade i dessa fordon sådana kontinuerliga " misslyckanden " att GM avbröt sändningarna och bosatte en relaterad grupptalan .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67896.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.