1990 Chevy Silverado Felsökning

Den 1990 Chevy Silverado tillverkades i flera olika storlekar. Den pickup gjordes med en 4,3 liters V6, 5 liters V8 och en 7.4 liters V8. Lastbilen tillverkades också i en diesel modell med en V8-motor. Majoriteten av produktionsmodeller var fyrhjulsdrivna fordon men flera tvåhjulsdrift versioner släpptes. Felsökning pickup är inte komplicerat och grundläggande mekaniska kunskaper är tillräckliga för de vanligaste problemen. Saker du behöver
underhållsladdare
voltmeter
Hammer
Visa fler instruktioner
1

Test av el genom att köra stereo och lampor. Om de nuvarande fladdrar eller elektricitet inte är tillgänglig, måste batteriet laddas. Bifoga en rännil laddare till batteriet tills det är helt laddat och starta bilen. Byt ut batteriet om problemet kvarstår.
2

Använd en voltmeter för att testa starter om fordonet inte har ström och batteriet är bra. Byt generatorn om det uppstår ett spänningsfall och laddar inte startbatteri. Den misslyckas enheten kommer att sätta i batteriet genom regelbundna laddning-dräneringscykler och så småningom kommer du att tvingas att köpa ett nytt batteri.
3

Byt starter om det elektriska är bra och lastbilen kommer inte starta. Starter kommer att göra en distinkt klickande ljud om tänderna är låsta. Hit enheten med en hammare som en tillfällig lösning för att låsa upp tänderna och engagerande startmotorn.
4

kör lastbilen i olika hastigheter för att testa motorn. Om motorn fräser och stånd när du accelererar, måste bränslepumpen bytas. Om trucken är svår att styra och vända, kan servopumpen att misslyckas. Svårighetsgrad styrningen är också tillskrivas överföringen fallet låses i fyrhjulsdrift.
5

variera hastigheten utan att bryta hastighetsgränsen för att testa överföringen. Om överföringen hoppar, stötar och stånd samtidigt flytta måste det servas. Transmissionen är avgörande för att driva och måste få regelbundet underhåll.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67875.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.