Problem med defroster i en 2001 GMC Sierra

Värmaren i GMC: s 2001 Sierra van fungerar bättre när fönstren är stängda. Du bör också använda golvet eller bi-nivå inställning, med temperaturreglering i röda nyanser. Men på svala, fuktiga dagar, bör du använda "Defrost" inställningen att hålla fönstren klara. Dimma eller is kan tas bort med avfrostning. En separat knapp styr uppvärmning av bakrutan. Om du har problem med avfrostning på din '01 Sierra, kan du behöva justera defroster inställningarna. Instruktioner
1

Sätt upptiningsläge med temperaturratten i röda nyanser och vrid fläkten på full om framrutan ej att avfrosta. Rensa alla kartor, handskar och andra föremål från toppen av vindrutan. Dessa poster kan blockera ventilen som blåser luft på vindrutan för att frosta av den. Rensa eventuellt skräp som is eller snö från utsidan vent ovanför vindrutan för att öka effektiviteten.
2

Leta efter en switch och linjer som korsar den bakre fönsterglas. Detta kommer att berätta om Vans bakrutor har en avfrostning. Linjerna är elektriska element som värmer glaset och orsakar isen att smälta. Leta efter några avbrott i budgetposter som kan orsaka elementen inte fungerar. Bakrutan avfrostning fungerar endast med tändningsnyckeln i läge "på". Den har också en timer-off-funktion. Var medveten om att de uppvärmda avfrostningen speglarna fungerar endast när bakrutan avfrostning är på.
3

Använd en skrapa för att rensa bakrutan på utsidan. Ta bort eventuella dekaler från bakrutan delar, eftersom de kan orsaka ineffektivitet, kortslutning eller skador.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67664.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.