Hur man öppnar huven på en Buick med ett urladdat batteri

Om batteriet i din Buick bil är död, måste du öppna huven. Detta ger dig tillgång till batteriet, vilket gör att du kan byta ut den, eller hoppa starta den för att få tillbaka på vägen. Vissa fordon, till exempel Porsche 911, kommer med elektroniska huva releaser, vilket gör det svårt när batteriet är dött. Alla Buick fordon, dock har mekaniska huva utgåvor. Detta gör att öppna huven när batteriet är dött en enkel uppgift. Saker du behöver
Bilnycklar
Visa fler instruktioner
1

Öppna din Buicks förarsidans dörr och ta en plats. Om dörren är låst, måste du låsa upp den med nyckeln, snarare än keyless inresa fjärrkontrollen. Fjärrkontrollen fungerar inte när batteriet är dött.
2

Inspektera området runt din parkering-bromspedalen för att hitta Huvlås. Den Huvlås ligger på vänster sida av förarsidan fotutrymmet. Den är märkt med en ikon av ett fordon med en öppen huv. Dra huvan-spaken helt
3

. Du bör höra ett ljud. Detta är ljudet av din huva uppläsning och delvis öppning. Kliv ut ur din Buick och gå till fronten, nära centrum av huven.
4

Look mellan huven och grillen. Mellan öppningen, ser du en extra spak. Denna spak är omärkt. För spaken åt höger till helt frigöra huvfäste. Håll spaken åt höger, ta tag i kanten på huven och lyft den rakt upp.
5

Prop huven med den stång vid behov. Vissa Buick modeller har huvautomatik struts. Dessa stag stöder huven när den lyfts.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65086.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.