Felsökning av en enhet bil Head With No Power

Bil huvudenheter är bilens underhållning och infotainment ledningscentral. De är oftast belägna i mitten av instrumentbrädan och är ofta helt enkelt kontrollerar för andra ljudenheter placerade någon annanstans - förstärkaren eller HD-radio, till exempel, kan faktiskt vara placerat i bagageutrymmet eller under sätet. Huvudenheten är ansluten till bilens elsystem. Problem med bilen huvudenheten kan innefatta någon makt, vilket är en korrigerbar fråga. Saker du behöver
Bilstereo borttagning verktyg
Skruvmejsel
Skiftnyckel
Automobile säkringar
Visa fler instruktioner
1

bort huvudenheten från strecket genom att föra bilen verktyget stereo borttagning i spåren på vänster och höger sida av huvudenheten när huvudenheten startar inte upp. Ibland behöver du två verktyg, en för varje sida, och ibland kan du släppa den första sidan, frigöra tillräckligt med rörelse i ramen för att låsa upp den sidan, och sedan fri den motsatta sidan. Många gånger på ramen kommer att lossna först.
2

leta efter ytterligare förslutningar Om huvudenheten inte kommer att glida ur sin singel eller dubbel-DIN-slot. Det kan finnas en rem på baksidan av enheten som fäster huvudenheten på elden vägg med en bult. Du kan behöva nå bakom instrumentbrädan för att ångra bulten eller skruva loss plåtskruv, och gratis huvudenheten.
3

Undersök frigjorda huvudenheten och se till att strömmen är ansluten. Det bör finnas en åtta-stiftskontakt ordentligt fastsatt. Försök strömmen igen.
4

Kontrollera säkringarna om huvudet ändå inte vill starta upp och åtta pin kontakten är ordentligt ansluten till huvudenheten. Säkringarna kan placeras på flera platser, inklusive motorrummet, under bindestreck och i bagageluckan. Ofta säkringsdosan kommer att ha ett index tryckt på det som kommer att underlätta identifieringen av säkringen. Leta efter etiketter som "radio" eller "underhållning" eller liknande. Dra den misstänkta säkringen ut med den medföljande säkringen avdragare och inspektera den för ett brott på kabeln. Ersätt den trasiga säkringen med en liknande säkring och prova huvudenheten igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67345.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.