Indikationerna på en dålig Temperatur Sändande enhet på en Chrysler

Temperaturen sändande enheten eller kylvätskans temperatursensor (ECT) övervakar motorns temperatur och skickar en signal tillbaka till Chrysler dator. Det är symtom eller tecken på att temperaturen sändande enheten misslyckas eller dåligt. Dessa symtom orsakar att motorn bete sig konstigt, t.ex. motorstopp eller saknas. Temperaturmätare

Ett av de första tecknen på en dålig temperatur sändande enhet i en Chrysler finns på instrumentpanelen. En temperaturmätare är placerad på instrumentbrädan av Chrysler och informerar operatören av den aktuella motortemperaturen. Mätarna ser annorlunda på varje modell av Chrysler, men mätaren visar vad som är en acceptabel motortemperatur. Temperaturmätaren visar också vad som är oacceptabelt med en varningslampa eller nål flyttar in i rött på mätaren.
Kylare Steam

Ett symptom på en dålig temperatur skicka Enheten är ånga stiger från under huven på Chrysler från kylaren. Den kylarvätska har blivit så varm att det vänder kylmediet från vätska till ånga. Detta är en bra indikation på att temperaturen sändande enheten inte fungerar korrekt.
Bränsleeffektivitet

annan indikation på en dålig temperatur sändarenhet är bränsleeffektivitet av Chrysler. Bränsleeffektivitet är mätning av miles som kan köras på en gallon gas. En Chrysler som får 25 mpg kommer att börja få endast 18 eller 20 mpg när temperaturen sändande enheten misslyckas.
Engine Temperature Långsam att värma

En dålig temperatur sändande enheten i en Chrysler kommer att förhindra att motorn temperaturen från uppvärmningen i normal takt. När motorn körs kall, kommer Chrysler att börja hosta eller stall, möjligen miss eller misständning. Detta kall motor körning kan också orsaka Chrysler misslyckas ett utsläpp test, eftersom utsläppen inte behandlas på rätt sätt. Detta kan ses på temperaturmätaren på instrumentpanelen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67088.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.