Symtom på Bad Injector O-ringarna

Injector O-ringarna är platta plast eller gummiringar i ett fordons bränslespridare. Injector O-ringar ger undertryck för spridarna att fungera så att ingen luft läcker in i spridarna. De förhindrar också att bilen läcker olja. Bad bränsleinsprutare O-ringar kan skada en bil över tiden och hämmar fordonets prestanda. Tomgång och misständer
p Om din bil går på tomgång ungefär, för fort eller misständning, kan detta vara ett tecken på att ditt fordons insprutare O-ringarna är defekta. Addera Läckande O-ringar

När du utför en kontroll under huven, inspektera bränslespridare. Om de läcker, är detta ett tecken på att bränsleinsprutarna behöver bytas. Om detta är fallet, är O-ringen bränslespridare ger inte en korrekt tätning. Om du har svårt att hitta de O-ringar, först leta efter bränsleinsprutarna. Det kommer att finnas ett metallrör som håller bränsleinjektorerna på plats. Längst ner på bränsleinsprutningsdonet, kommer du att se de runda O-ringar. De hålls på plats av en fjäder klämma.
Läckande eller Besprutning från Insprutare

Vid tomgång bilen, titta under huven. Se om det finns något läckage eller imma från bränslespridare. Om så är fallet, kan detta vara en indikation på att det är dags att reparera bränsle injektorer "O-ringar.
Cracked O-ringar

Ibland, det enda sättet att se till att din bränsle injektorer 'O-ringarna inte skadas är att ta dem ut och inspektera dem. Om plast-eller gummiringen är delad eller sträcks, måste den bytas ut. Sprickbildning indikerar också en sliten O-ring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66363.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.