Hur berätta om min Sway Bar Kit Is Broken

Kräng.hämmare hjälpa en bil eller lastbil hantera bättre genom att hålla hjulen att snurra i samma utsträckning och genom att också öka kroppens stelhet av fordonet. Den krängningshämmaren förbinder upphängningsarmarna på vänster sida av bilen med den högra sidan av bilen. Så länge hjulen roterar i tandem, är krängningshämmaren omärkbart. Men i snäva svängar där ett hjul kan ha ett större tryck än den andra, sänder krängningshämmaren denna kraft till det andra hjulet så att båda hjulen stanna i parallell inriktning. Saker du behöver
Wheel ramper
Skyddsglasögon
Ficklampa
metallinjal
Visa fler instruktioner
1

Drive bilens framhjul upp på två hjul ramper. Du kommer bara att behöva höja framvagnen för denna kontroll. Rengör under-kroppen först med en handduk, se till att all smuts och fett torkas bort. Sluta städning en gång metallen exponeras.
2

Sätt på dig skyddsglasögon när det gäller skadade delar eller löst skräp som kan falla under kontroll. Slå på din ficklampa och krypa under den nu förhöjda främre hjulupphängningen. Leta metall bar som ansluter ett framhjul till en annan, är det den enda bar som direkt förbinder de motsatta sidorna.
3

Undersök ribban för synliga sprickor eller brott. Kör din hand över baren själv att känna för alla icke-synliga skador. Placera huvudet bredvid baren och titta längs den för några synliga tecken på skevhet. Placera en metall linjal eller annan rak kant på baren för att se om den passar tätt mot baren. Om det inte passar flush, då baren är skev och behöver bytas.
4

Undersök polyuretan bussningar vid ändarna av krängningshämmaren. Bussningarna är i huvudsak stora brickor som tar upp utrymmet inuti fästhålen som inte tas upp av krängningshämmaren själv. Bussningarna tjänar till att dämpa några av de hårda vibrationer som kan överföras av bilens upphängning. Bussningarna bör vara fast men ger lite under hård press. Om de är alltför mjuka, då de är utslitna och måste bytas ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66623.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.