Vanliga problem i en 1990 Vanagon

Den tyska biltillverkaren Volkswagen gjorde 1990 Vanagon, vilket ger tre rader med sittplatser för upp till sju åkande, med undantag för Camper utföranden, som ger plats för upp till fyra personer. Om du funderar på att köpa en 1990 Vanagon årsmodell, kanske du vill kontrollera att bilen har haft någon återkallelse arbete innan du kör den regelbundet. Information om återkallelse

National Highway Traffic Safety Association reglerar säkerheten för fordon som Vanagon, utfärda påminner för delar eller system i fordon som har visat en tendens att misslyckas och sätta de åkande i riskzonen . Om du misstänker att din Vanagon inte har haft garantin arbete, kan du ta bilen till din lokala återförsäljare. Återförsäljaravtalet kan eventuellt utföra garantiarbeten utan kostnad.
Bränslesystem

1990 Vanagon har varit föremål för ett återkallande på grund av ett problem med bilens bränsle systemet. Den Vanagon bränsle slang som ansluts till bränsle distributionen skenan fäst vid motorblocket kan krympa med tiden. Eftersom slangen krymper, kan det bli en storlek som är för liten för slangens klämmor för att hålla slangen på plats på bränsleskenan. Slangen kan då låta en del av bränslet för att fly, vilket kan leda till en brand i bilens motorrum. Återförsäljare har fått i uppdrag att byta ut den återkallade slang med en som inte kommer att krympa, liksom en fjäderbelastad, självåtdragande klämma för att hålla slangen på distributionen järnväg.
Air Conditioning

Vanagon luftkonditioneringssystem har också varit föremål för ett återkallande. Fordonets centrumlinje luftventil, som ligger på insidan av bilens tak ovanför den andra sätesraden, har ett plasthölje som är fäst med två plåtskruvar. Plasten har funnit att knäcka runt där skruvarna fast ventilationsanordningen till taket, vilket gör att enheten lossnar och möjligen träffa och skada Vanagon näst rad passagerare. Återförsäljare har fått i uppdrag att installera förstärkningsplåtar på luftventilen församling där skruvarna håller enheten på taket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66072.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.