Felsökning Fönster Problem i en 1996 Jeep Grand Cherokee

Ridning med rutorna nere, radio spelar och en svalkande bris strömmar in i en bil medför en känsla av frihet som inga ord kan tillräckligt beskriva. Ingenting krossar den känslan mer än att hitta den perfekta låten, slår fönstret switch och ingenting händer. Inte ens ett irriterande buller från fönstret motorn. Men oroa dig inte, kommer att vind återkommer snart med lite tid och tålamod. Kom bara ihåg, fungerar varje fönster på en separat motor och brytare. Saker du behöver
Voltmeter
Kopplingsschema
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera fönstret lockout för att se till att den är urkopplad. Om lockout knappen trycks in, är det engagerade och windows fungerar inte från någon kontakt förutom en på förardörren.
2

Kontrollera numret 13 säkringen om ingen av windows arbete. Om säkringen är dålig, är en paus eller brännas syns på metallen linje genom säkringen.
3

Kontrollera den bakre omkopplaren fönstret lockout om varken bakrutan är funktionsduglig eller om de är endast manövreras från huvudströmbrytare. Använd voltmeter för spänning.
4

Kontrollera ledningarna från gruppcentralen till växeln för spänningen. Om ingen spänning finns, byt ledningar (på bakrutor).
5

Kontrollera omkopplaren för spänningen för någon inoperabel fönster om fönstret fungerar från en switch men inte den andra, till exempel om Fönstret fungerar från sin egen switch men inte från huvudströmbrytaren.
6

Kontrollera för en kort eller öppning i trådarna om växlarna har makten går till dem.
7

Ta bort trim från dörren om fönstret inte kommer att fungera från båda switch. Kontrollera fönstret motor för spänningen medan omkopplaren manövreras.
8

Koppla bort glaset från fönstret regulatorn om strömmen når motorn. Flytta glaset upp och ner för hand för att se till att fönstret inte fastnar på något innanför dörren. Om regulatorn inte är skadad och fönstret går fritt byta ut fönstret motorn.
9

Kontrollera kablarna mellan växlarna och motorn om det inte finns någon ström till motorn.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65389.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.