Effekt Fönster Failure

Många av dagens bilar har elektriska fönsterhissar som standard . Ibland dessa fönster kan inte fungera ordentligt på grund av ett mekaniskt eller elektriskt fel . Symtom

En makt fönster misslyckande kan visa olika symptom beroende på den exakta orsaken till felet . Bilägare bör kontrollera att se om de hör motorljud när de försöker att aktivera fönstret , om fönstret kommer att gå i en riktning , men inte den andra , eller om de andra fönstren uppvisar ett liknande misslyckande .
< Br > Orsaker

en enda makt fönster fel kan bero på en misslyckad fönster motor , ett problem med ledningar som leder till motorn , ett trasigt fönster länksystem eller dåligt spår fönster . Om den elektriska linjen Förmedling ström till systemet makt dörren sönder eller blåser en säkring , alla bilens elektriska fönsterhissarna misslyckas samtidigt .
Reparation
< p > Mest felsökning och reparationsarbete kräver demontering av panelen bildörren , men ibland felsökare kan helt enkelt dra fönstret växlar ut ur sina hus för att kontrollera de elektriska anslutningarna med en voltmeter . Med dörrpanelen bort , kan en verkstad byta ut felaktiga motorer eller trasiga kopplingar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65385.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.