Hur kan jag få felkoder för My '99 Nissan Altima?

En "check engine" ljus som kommer i din 1999 Nissan Altima kan innebära allvarliga problem. Å andra sidan kan det peka endast i mindre problem som har en enkel fix. Datorn på din 1999 Nissan Altima använder felkoder som hjälper mekaniker diagnostisera specifika problem med din bil. Problemet är att många bilhandlare, inklusive Nissan, ut orimliga avgifter bara för att enbart diagnostisera problemet. Däremot kan du gå förbi denna kostnad genom att veta några enkla bitar av information. Instruktioner
1

Kontakt bildelar butiker i ditt område och fråga dem om de kan kolla felkoder på 1999 Nissan Altima. Många bildelar butiker har dessa handhållna diagnostiska maskiner och kan köra kontrollerna gratis.
2

omgående ska köra till Biltema och låta dem köra diagnostiska test. Den delar expediten kommer att ansluta den diagnostiska maskinen i en ett litet jack /uttag som sitter under instrumentbrädan. Addera 3

Låt delarna expediten att dechiffrera koderna. Koderna kommer att berätta och delar kontorist vilken specifik del som inte fungerar på din 1999 Nissan Altima.
4

Bestäm om den del du behöver är lätt eller svårt att fixa eller ersätta. Den delar expediten kommer att ha en god uppfattning om huruvida jobbet är svårt eller inte. Om jobbet är en lätt en, köpa en del, ta bilen hem och byta ut den. Om det är svårt, köpa delar och sätta din 1999 Nissan Altima till en ansedd mekaniker och tillåta dem att ändra det åt dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65120.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.