Ta reda på om en servostyrningspump är Bad

Fordon med servostyrning kräver endast minimal ansträngning för att vrida ratten. En servopumpen hjälpmedel bilens kapacitet servostyrning. Dess funktion är att tillhandahålla en hydraulisk lyft för styrväxeln, och detta hydraulisk lyft är det som gör att du kan använda ratten för att vända de främre hjulen på din bil. Ju mer du förstår om servopumpen, desto lättare blir det för dig att känna igen ett potentiellt problem. Instruktioner
1

avgöra om det är svårare än vanligt att vrida ratten i din bil. Om du måste lägga mycket kraft på att vrida ratten, kan din servopump behöva repareras eller bytas ut.
2 p Om din servopumpen behöver underhåll, kommer du att höra ett högt , högt ljud varje gång du slår på ratten. När hjulet rätas ut, kommer ljudet stannar.
3

Kontrollera din servopumpen för rost och läckage. Se också till att pumpens remmen har rätt mängd av spänning. Alla dessa är allvarliga problem som kommer att behöva repareras. Om du inte har den know-how för att kolla detta själv, ta din bil till en kvalificerad mekaniker.
4

Kontrollera Serpentine belt på motorn. Denna rem driver alla bilens tillbehör, inklusive servopumpen. Om det inte fungerar, kan din servopumpen inte fungerar korrekt, heller. Återigen, om du inte har den know-how för att kolla detta själv, ta din bil till en kvalificerad mekaniker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64722.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.