GMC Sierra Problem Transmission

GMC Sierra är ett fordon på General Motors " linje av pick - up lastbilar . Under 2011 kom lastbilen i tre modeller: 1500 , Hybrid och Denali . Under hela sin mångåriga produktion har Sierra sett flera överföring klagomål och problem . Identifiering

Konsumentskydd och platser återkoppling har identifierat komplikationer med ett antal Sierra året - modeller . Dessa inkluderar men är inte begränsade till 1999 , 2001 och 2005 års modeller . Men det är det 2005 Sierra som såg tjänsteman återkallanden på grund av överföringen .
2005

Några 2005 Sierra 1500s återkallades på grund av problem med växellådan och axeln sektorn . Bulten ansluter axeln till kugghjulet befanns vara problematisk. Dessutom var några 2005 automatlåda Sierras återkallas eftersom olika komponenter i transmissionen , såsom växelspaken , inte uppfyller säkerhetsstandarder utfärdade av Federal Motor Carrier Safety Administration . Växlingsmönstret indikatorn på 2005 manuella växellådor var också ett ämne att minnas .
Överväganden

I vissa 2001 Sierras , gjorde hastighetssensorn inte fungerar korrekt . Dessutom var 2001 manuell Sierras befanns ha ett problem parkeringsbromsen om de var utrustade med antingen PBR eller TRW systemet. 2011 Sierras omfattas återkallanden på grund av låsningen av bakaxeln . Medan den senare är inte en transmission problem , kan det vara lätt att misstolka det som sådant .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67371.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.