Tecken och symtom på en Plugged bränslefilter

Ett bränslefilter är en kritisk komponent i ett fordons bränsletillförsel system som är utformat för att ge ett jämnt flöde av bränsle till ett fordons motor. A pluggade bränslefiltret kan allvarligt störa bränsleflödet och motorns prestanda och orsaka en rad problem. Det är inte svårt att upptäcka de vanligaste tecknen och symtom på en ansluten bränslefilter. No-Börja skick

Ofta kommer en pluggad bränslefilter förhindra ett fordon från att startas. En ansluten bränslefilter kan helt blockera flödet av bränsle till ett fordons motor, ett tillstånd som förhindrar tändning.
Svårstartad
p Om en ansluten bränslefiltret är inte helt inkopplad, kan den tillåta en kraftigt begränsad flöde av bränsle för att nå ett fordons motor, som kan eller inte kan tillåta fordonsstart. Om flödet av bränsle är knappast tillräcklig för att medge tändning, finns många försök att starta motorn krävs normalt. Stalling

Ofta
, en pluggad bränsle Filtret kommer att tillåta tillräckligt med bränsle flöde till ett fordons motor för en kort tid, speciellt under hård acceleration när bränsletrycket ökas, bara att orsaka en plötslig minskning eller fullständig stopp när motorvarvet eller bränsletryck minskar. Detta orsakar rutinmässigt motorstopp, speciellt vid lägre hastigheter.
Tvekan

Tvekan är en performance problem som uppstår när bränsleflödet till fordonets motor är försenad tillfälligt eller för en några sekunder. En ansluten bränslefilter kan orsaka dessa typer av små avvikelser bränsleflöde som resulterar i motorns tvekan.
Svallande

Motorpumpning, vilket resulterar i korta överspänningar, normalt inträffar när bränsleflödet till fordonets motor är oregelbunden eller växlar mellan korta perioder av normalt flöde och korta perioder med onormalt flöde. A pluggade bränslefiltret kan orsaka dessa typer av avvikelser bränsleflöde som leder Motorpumpning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64021.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.