Felsökning Auto Transmission Problem

Transmission problem ses ofta som vara dyra att reparera. Detta resulterar ibland från att sätta upp reparationer som kanske inte kosta så mycket när de behandlas tidigt. Felsökning överföring problem hjälper identitetsfrågor tidigt, när reparationer är ofta benägna att vara mycket mindre expensive.Be uppmärksam på vanliga tecken på överföring problem. Oftare än inte, stora problem skickar vissa signaler. Halk hörs om inte känt, är rök luktade och läckor ses ibland. Lär dig att felsöka överföring problem på det sättet, och spara lite stress. Instruktioner
1

Titta efter läckor på marken under motorn. Transmissionsolja är en röd färg, så det inte ser likadana ut som ett oljeläckage. Dock är styrservoolja ofta utseendet liknar transmissionsolja. En transmissionsolja läckan innebär i allmänhet ett fel i pannan packningen, påfyllningsrör, förlängning bostäder till växellådshuset eller omvandlare bostadsområde, så leta efter källan till läckan för att lokalisera problemet.
2

Leta efter fluid som strömmar ut ur påfyllningsröret. Detta ibland helt enkelt betyder att det har varit överfullt. Andra gånger är det på grund av en defekt i paus vent, ett igensatt filter eller internt läckage.
3

Lukta transmissionsolja. En bränd lukt uppstår när en oberoende överhettas, vilket ibland är ett tecken på att vätskan är låg. Ibland inträffar det brända lukt vid bogsering av tunga laster, men ett igensatt vätska linje eller trasig oljepump kan också vara frågan.
4

Lyssna efter surrande eller surrande ljud när man kör. Dessa är ofta ett tecken på låg vätska, men också kan signalera skårade kugghjul eller en defekt momentomvandlare.
5

kontrollera den faktiska skift. Märker några skiftande beteenden som är mindre än jämn. Några av dessa kan vara ett tecken på låg vätska, men kan också vara avslöjande tecken på defekta vakuum eller koppling kontroller, brutna linjer vakuum, intern koppling eller band misslyckande, eller interna fel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66215.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.