Catera motorproblem

The Cadillac Catera är en bakhjulsdriven , högpresterande lyxbil tillverkad i Tyskland . Några motorproblem har rapporterats på Cateras från modell åren 1997 till 2001. De reparationer på alla dessa motorproblem täcktes enligt GM: s fem år eller 100.000 mil garanti , som inte längre är i kraft för någon av dessa årsmodeller . Remskivor

Dåligt fungerande kamremmen , är kamdrivning kugghjulet och remskivor spännare ett vanligt motorproblem på årsmodell 1997 Cadillac Cateras , enligt Consumer Reports . Fel på dessa skivor kan orsaka motorskador . Den beräknade kostnaden för att reparera remskivorna är $ 994,49 för både delar och arbete i mars 2010 .
MAF-givaren

massluftflöde sensorer på Cadillac Cateras , från modellen åren 1998 och 2001, har redovisats som ett problem av Consumer Reports . Den luftmassemätare mäter luft som kommer in i motorn och hjälper till med att få den rätta balansen av luft och bensin sprutas in i varje cylinder för maximal prestanda . Den beräknade kostnaden för att reparera ett fel MAF sensor är $ 442,32 .
Tändningsmatris

Motorn ventiltider har också nämnts som en motor problem för Cadillac Cateras från årsmodellerna 1998 och 2001, enligt Consumer Reports . En dåligt fungerande motor ventiltider kan orsaka allvarliga skador på motorns ventiler och cylindrar . Den beräknade kostnaden för att reparera motorn systemet ventiltider på en Catera är $ 994,49 .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63740.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.