Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Hur identifierar jag en Reliance Baldor Motor?

The Reliance Electric Motor Company har tillverkat elektriska industrimotorer sedan starten 1904. I 200, köpte Baldor Electric Company Reliance varumärke tillsammans med Dodge elmotorer. Eftersom elmotorer funktion i ett brett spektrum av tillämpningar, Reliance motorer finns i många olika storlekar och elektriska specifikationer. Deras huvudsakliga klassificeringar är i växel-eller likström (AC eller DC), beroende på vilken kraftkälla som de använder. Identifiera Reliance elmotorer kräver lokalisera och referera till informationen på typskylten. Detta är viktigt eftersom samma motor modell kan ha olika elektriska betyg, vilket kan ändra sin ansökan. Instruktioner
1

Leta plattan Reliance ID på motorhuset. ID-plattan är den viktigaste delen av motorhuset i vanlig syn. På toppen av ID-plattan är Reliance /Baldor företagets logotyp. All information kan vara nödvändig för fullständig identifiering. Men de viktigaste koderna avser modellen /katalognummer, NEMA ramnummer, och elektriska information såsom spänning och strömstyrka.
2

Hitta Reliance modell /katalog och ram nummer på ID platta. Den Reliance katalogen /modell och NEMA nummer frame normalt ligger på första raden nedanför Baldor /Reliance logotyp. Varje uppsättning av nummer och koder är märkta med en rubrik, identifiera vad de representerar. Modell /katalog och NEMA ram exempel antal är "CR4404TR-4," och "404T," resp.
3

Reference modellen /katalog och NEMA ramnummer modell i Baldor katalogen. Till exempel, modellen /katalognummer "CR4404TR-4", och NEMA ramnummer "404T," identifiera en Kross trefas, mul-monterad elektrisk motor med en 460-volts rating. Den Nema Bildnummer kan också användas som den främsta identifikationsnummer, som vissa motorer inte kanske har en katalog /modell anges på typskylten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63331.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.