Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Hur man återställer FOB Remote startnyckeln

Om du nyligen har bytt batteri i din fob fjärrkontroll bil förrätt eller om den har upphört att fungera kan det ha fallit ur synk och behöver återställas eller omprogrammeras. Beroende på vilken typ av bil du själv och vilken typ av fob fjärrkontroll bil startar du har, kan denna process variera. Om de allmänna omprogrammeringsinstruktioner inte fungerar för dig, prova de föreslagna felsökningsalternativ att återuppta njuter av bekvämligheten av denna teknik. Instruktioner
Återställa en nyckelbricka Remote Car Starter
1

Samla alla fob avlägsna bil förrätter för din bil, om du bara har en. Kom i förarsätet på bilen och se till att alla dörrar är ordentligt stängda.
2

in din nyckel i tändningslåset vrid den till "On" läge --- precis innan du startar själva bilen , bör de tänds. Tryck och håll in "Lock"-knappen på din fjärrkontroll fjärrkontroll bil förrätt för en sekund. Förvandla din nyckel till "Off" --- bilens ljus ska stänga. Gör detta inom fem sekunder för att vrida nyckeln till läge "ON" och inte ta ur nyckeln när du har vänt det till "Off". Addera 3

Upprepa steg två tre gånger, för totalt fyra cykler. På den fjärde cykeln, bör låsen göra ett ljud när du vrider nyckeln till läge "ON", signalerar den avlägsna fob har trätt programmering läget. Tryck och håll in "Lock"-knappen på nyckeln i tändningslåset och på eventuella ytterligare fob avlägsna bil förrätter som du kan ha. Vrid nyckeln till "Off". Gör detta inom tio sekunder från att vrida nyckeln till läge "ON" för fjärde gången.
4

Ta ut nyckeln ur tändningslåset. Kliv ur bilen, stängde dörren och testa din fob fjärrkontroll bil starter för att kontrollera om den har återställts. Upprepa processen om nödvändigt, men om det fortsätter att misslyckas prova felsökningsalternativ. Addera Felsökning
5

Kontrollera din fob fjärrkontroll bil förrätt batteri. Byt ut den om du inte är säker på om den fungerar och testa fjärrkontrollen. Om batteriet är inte problemet, fortsätt med nästa steg.
6

Rådfråga din fob fjärrkontroll bil förrätt bruksanvisning. Om du har förlorat det, går du programmera din Remote hemsida. Här hittar du ett arkiv av hundratals fob fjärrkontroll instruktion bil starter manualer gratis för dig att rådfråga. Titta på hemsidan för en exakt matchning till din fjärrkontroll, kan den modell du äger har mycket specifika återställning instruktioner.
7

Kontrollera bilens instruktionsbok. Om du har tappat bort det, gå till bruksanvisningen Source hemsida. Här hittar du hundratals bruksanvisningar. Det finns en chans att du kommer att kunna hitta återställning instruktioner för din bil avlägsna det.
8

Ring din återförsäljare och be dem för instruktioner om hur du återställer ditt fob fjärrkontroll bil starter över telefon. De kan be dig att ta bilen in för en tjänst samtal, där de kommer att återställa bilen fjärrkontroll för dig. Vissa bil fjärrkontroller är tillverkade på ett sådant sätt att endast de återförsäljare kan återställa dem. Förbered en serviceavgift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63221.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.