Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Hur man tar bort Starter Från en Tundra

Ibland starter i en Toyota Tundra kommer att misslyckas och kräver en ombyggnad eller utbyte. Startmotorn på Tundra är väl dolda under huven, olämpligt placerad under insugningsröret. Demontering av startmotorn bör göras med försiktighet, eftersom du inte vill förlora reda på vilka trådar är anslutna till startmotorns uttag. När startern misslyckas, kommer din bil startar inte och den måste tas bort. En uppsättning hylsor är allt som krävs för att ta bort din lastbil starter. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Maskeringstejp
penna
remmar Nylon slips
Visa fler instruktioner
1

i parkeringsbromsen och pop huven.
2

Koppla bort den negativa batteripolen så att ingen av de elektriska delarna av din bil kommer att engagera.
3

Ta bort röret luftintaget och grenrör med ett uttag. De är belägna i riktning mot den bakre delen av motorn. Koppla bränsle skenor och injektorer, tillsammans med kamrarna, och lyft grenröret att avslöja starter. Fördelaren kräver två personer för att lyfta.
4

Följ den positiva batterikabeln till startmotorn. Starter ser ut som en cylinder ovanpå den andra. Wrap varje grupp av ledare anslutna till starter inlägg med en nylon buntband och etikett anslutningarna. Detta kommer att hindra dig från att förlora koll på vad inlägget varje tråd ska kopplas till när den nya startmotorn är installerad.
5

Ta bort de två bultarna på startmotorn med en socket set. Placera dem någonstans säkra där de inte kan gå förlorade, och flytta varje uppsättning kablar ur vägen.
6

Unbolt två fästbultarna för starter, och ta bort den från lastbilen. Håll bultarna någonstans säker för installation av nya starter senare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63282.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.