Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Installationsmanual för Remote Car Förrätter

Fjärrstyrda bil förrätter är bekväma, och de också lägga till lite lätt i vardagen genom att ge dig ett sätt att starta bilen för att värmas upp utan att behöva möta elementen. Det låter kanske svårt att installera då först överväger möjligheten, men med några tips och lite av fordonsindustrin kunskap, kan din bil starter installationen vara klar på några timmar. Saker du behöver
Bil bruksanvisning
Remote starter
Lödkolv
Löd
Wire strippor
Ficklampa
Volt mätare
trådanslutningsdon
Skruvar
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
Innan installationsprocessen
1

Köp en fjärrkontroll bil förrätt komponent som är kompatibel med ditt märke och modell av bil. Information om rekommenderade fordonstyper bör ingå i instruktionerna eller installations manualen som följer med fjärrkontrollen starter. Om du inte kan hitta sådan information, kontakta tillverkaren av startmotorn. Fråga om särskild modell du funderar på att arbeta på din bil.
2

Undersök innehållet i paketet för att säkerställa alla kontakter, sladdar och nödvändiga delar ingår med ditt köp. Komma halvvägs med installationen och ta reda på att du saknar något kommer inte bara att hindra dig, kommer det att installationen att stanna tills du hittar rätt delar.
3

Granska instruktioner och installation bruksanvisningen noggrant. Medan det finns standardiserade sätt att installera någon avlägsen starter, kanske din modell kräver några speciella åtgärder. Tips och varningar ofta ingår i instruktionerna. Se till att du har alla verktyg som behövs för att slutföra jobbet
4 Kontrollera. Håll dem nära när de förbereder för att installera din fjärrkontroll starter.

Samla alla dina verktyg som du kommer att använda för installationen så att du inte behöver leta efter någon av dem under processen.
5

Kontrollera varje funktion och slå på din bil innan installera den fjärrstyrda startmodulen. Detta omfattar elektriska dörrkontakter och lås, vindrutetorkare, strålkastare (och andra ljus), blinkers, månen tak (om tillämpligt) och alla mätare. Anteckna allt som inte är i drift eller inte fungerar korrekt.
Installationsprocessen
6 Genom att markera varje tråd innan installationen, gör du det mycket lättare för dig som jobbet fortskrider.

Identifiera de viktigaste trådarna är nödvändiga för att installera din fjärrkontroll starter. Markera makten tråd, tillbehör tråd, tändstiftsledningen och starter tråd. Om möjligt, sortera dessa fyra trådar ut från resten av auto: s ledningar.
7

Löd eller använd trådanslutningsdon att smälta den avlägsna starter bly strömkabeln till bilens ström-ledningar. Om din bil är en som använder två strömkablarna använder den som bär tyngre last. Din voltmeter hjälper dig att avgöra detta.
8

Anslut bilens tändning tråd (eller trådar) till den fjärranslutna starterns tändstiftsledningen bly. Om din bil använder två eller flera tändkablar, relä alla trådar ihop för anslutning. Mät strömmen som produceras av trådarna. Om de genomför en 12-volts ström, har du gjort det på rätt sätt. Korrekt installerad, kommer fjärrkontrollen startmotorn aktivera din uppvärmning eller luftkonditionering
9.

Lokalisera tillbehöret tråd på fjärrkontrollen startmotorn komponenten. Anslut denna kabel till tillbehöret tråd på din bil. Om du vill att din fjärrkontroll starter att slå på din luftkonditionering, värmare eller fläkt fläkt, måste denna kabel ansluten korrekt. Hitta tråden parkering ljus på din bil
10

. Denna tråd är typiskt i kabelstammen ligger bredvid ljusomkopplaren eller i fodral mot den bakre delen av bilen. Vissa bilar har två, en för både vänster och höger sida. Anslut alla kablar som är förknippade med parkeringsljus till parkering-ljus bly på startmotorn.
11

Säkring bromsvajern från fjärrkontrollen starter att bilens broms tråd. Denna tråd ligger nära bromsljus på baksidan av din bil. Ibland är det alternativt beläget nära bromspedalen. Om du inte kan hitta den här tråden, kontakta bilens ägare manual.
12

Ground fjärrkontrollen starter genom att fästa jordkabeln någonstans på din bil. Platsen du bifoga det till måste vara av metall och omålad.
13

Fäst varvräknare tråd till fjärr-starter. Denna tråd är vanligare nära distributören eller spolpaketet. Om du inte kan hitta det i någon av dessa platser, kolla din instruktionsbok för kopplingsschema.
14

Lossa bilens larmsystem. Många larmsystem fungerar annorlunda. Kolla din instruktionsbok för detaljer som är specifika för ditt system.
15

Testa allt på bilen igen. Allt som arbetat tidigare (makt fönster, lås, månen tak, blinkers och andra) bör fortfarande fungera efter fjärrkontrollen startmotorn är installerad. Om något inte fungerar, se dessa instruktioner för att se om du missat ett steg eller gjorde något fel.
16

Starta din bil på distans. Om allt fungerat under systemets kontroll, använda fjärrkontrollen för att starta bilen. Om det börjar, då du har slutfört installationen korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63266.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.