Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Hur man gör en Vase Med Air Härdning Modeling Clay

Air härdning modellera, som porslin och några andra sorter, ger dig möjlighet att skapa en mångfald av artiklar för dekoration och funktionalitet utan att behöva avfyra den slutliga produkten i en ugn. Att veta hur man gör en vas med lufthärdande lera ger dig möjlighet att öva med detta smidig medium som kan avnjutas för ändlösa projekt inom konst och hantverk. En hemmagjord vas gjord av luft-härdande lera någon textur eller sort kan användas för att hålla blommor, eller helt enkelt som en mantel accent i ditt hem. Saker du behöver
£ 1 lufttorkning lera
Clay kniv
Pasta roller
Flexibel smycken tråd rulle
Saxar
vattenfärg Diskborste
vatten

Visa mer instruktioner
1

Hacka £ 1 block av lera i hälften. Rulla varje halva genom pasta rullen i tillplattade ark som mäter 1/8 tum tjocklek. De behöver inte vara helt rektangulär.
2

Snip två 7 tums längd kablarna från rullen. Snip fyra längder av tråd som mäter 12 inches. Forma varje 7 tums längd av tråd i skivform. Twist ihop ändarna av varje längd av wire.This skapar cirklar mäter cirka 6 3/4 inches i diameter.
3

Bend ena änden av varje återstående trådlängd i en krokig form. Linda den krökta änden av varje längd av tråd runt en av de runda tråd skivor. Gör detta löst, så att de bifogade trådarna att glida runt ringen. Böj den fria änden av varje dinglande tråd i en hakad form.
4

Vind de hakförsedda ändarna runt den andra kabeln ringen på samma sätt som beskrivits ovan. Sitt den 3-D trådform du just skapade upprätt.
5

Använd dina händer för att forma tråden formuläret till formen av en vas. Pressa den så att den är konkav ungefär 2 inches från den övre ringen. Jämna ut vajern och forma det som du vill. Det bör ändå kunna sitta upprätt utan att störta när du sitter ner.
6

Cut remsor av tillplattad lera mäter 1 tum bred med 6 inches lång. Wrap varje remsa runt tråden formuläret, trycker leran i tråden för att dölja det tillräckligt. Detta steg tar bara några minuter, och du kan behöva så många som 50 remsor för att slutföra detta. Du kan också anpassa storleken av remsorna du använder för din egen stil. Täck hela yttre ytan av "vas" tråd.
7

Doppa målarpensel i skålen med vatten för att dämpa den. Sweep den över sömmarna av varje remsa av lera att fukta leran i dessa områden. Använd fingrarna för att sudda och forma dessa områden för att göra vasen verkar sömlösa.
8

Skär en skiva form av den tillplattade återstående leran mäter nära botten på din vas. Följ den till botten av vasen och sedan jämna ut kanterna på leran skivan i kanterna av lera hängande runt de nedre sidorna av vasen.
9

Sitt leran vas på vaxat papper täckt yta under 48 till 52 timmar, så det kan ett adekvat torka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63356.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.