Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Hur man installerar en After Market Auto Remote Starter

Även om den grundläggande installationen steg för en avlägsen bil starter är densamma, tenderar ledningarna att variera något, beroende på vilken modell du köper. Se till att du följer varje steg i de riktningar som ingår i ditt kit, så att du inte skadar några elektriska komponenter i bilen. Lyckligtvis riktningarna är inte svårt att förstå, vilket gör det enkelt att göra installationen hemifrån. Saker du behöver
Remote startpaket
Två sex-tums bultar
Wire crimpers
Flathead skruvmejsel
Rubber cement
Lödkolv
Löd
Show Mer Instruktioner
1

Dra i spaken som lossar huven. Lyft sedan och säkra bilens huva. Ta den negativa batterikabeln utanför stolpen. Ställ den åt sidan så att det inte rör någon metall.
2

Borra hål i metallen nära huvfäste, för huven stift brytaren. Ingår i ditt larm kit, är huven stift brytare en säkerhetsanordning utformad för att hålla fordonet från att starta när huven lyfts. När du borrar hålen, skruva fast brytaren huven stift med två sex-tums bultar
3

bort panelerna täcker rattstången och luftkanalen -. Placerad under förarsidan instrumentbrädan. Därefter spred en liten mängd gummicement på den fjärrstyrda startmodulen. Tryck och håll den på insidan av luftkanalen, för att säkra det på plats.
4

Skjut jordledningen upp genom luftkanalen och köra den längs styrningen sele till huven stift. Använd tråd crimpers att binda jordledningen till huven stift.
5

Löd resten av sladdarna till ledningarna i rattstången. Se din kit instruktioner för att se var varje tråd går. Eftersom bil startpaket varierar, har du allt från ett till tre trådar att fästa. Använd elektriska band för att täcka de exponerade delarna av trådarna.
6

Spread gummicement längs botten av antennen. Sedan, montera den på toppen av instrumentbrädan. Trä antennkabeln ner bakom instrumentbrädan, genom luftkanalen, och anslut den till den avlägsna bilen starter.
7

Sätt tillbaka panelerna på luftkanalen och rattstången. Byt ut negativa batterikabeln och stäng suffletten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63317.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.