Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man installerar en 1953 Ford Pickup Vindruta

När du installerar den nya vindrutan i din 1953 Ford Pickup, bör du ha någon till hands för att hjälpa in vindrutan i fordonet. Du kan plocka upp de verktyg och komponenter som du behöver för jobbet från din lokala Biltema. Saker du behöver
Vindruta tätningsmedel
nylonlina
Byte vindruta
Visa fler instruktioner
1

Använd en kryssmejsel för att ta bort en av de två skruvar på basen av backspegel backspegeln. Skjut backspegeln från basenheten. Upprepa proceduren på den andra backspegeln. Detta kommer att ge dig bäst tillgång till vindrutan.
2

Skär gummitätningen runt kanterna på vindrutan, inifrån lastbilen, med en vass kniv. Dra gummitätningen bort med handen. Tryck försiktigt vindrutan ur ramen. Har någon till hands utanför fordonet för att hjälpa till att lyfta vindrutan ur trucken. Addera 3

Montera den nya packningen på vindrutan så att den tunga delen av packningen är på insidan av vindrutan och slitsen på utsidan.
4

Infoga en nylonlina runt yttre spår av vindrutan. Detta gör att du kan dra packningen på insidan av vindrutan när vindrutan är på plats.
5

Lyft vindrutan i att placera i ramen. Har någon till hands för att hjälpa till att lyfta vindrutan på plats. Se till att änden av sladden är inuti ramen.
6

Dra nylonlina från insidan av fordonet för att arbeta gummi läpp på insidan av ramen.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59392.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.