Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Verktyg för Bilglas

Den bilreparationer industrin varit ekonomiskt sund trots den globala lågkonjunkturen, med halter av stadig tillväxt upprätthålls mellan 2008 och 2009, enligt webbplatsen earth911.com. En del av denna bransch inkluderar installation, reparation och underhåll av bilglas och vindrutor. Denna applikation kan innehålla allt från behandling av glas som har drabbats av en spricka till full ersättning för en befintlig vindruta. Det finns olika verktyg som används inom industrin beroende på den specifika tillämpningen. Grip-On Clamp

grepp-on klämma används för att installera en ny vindruta. Verktyget håller inställningen blockerar säkert på plats under installationen, använder två individuella klämma beslag som är justerbara tack vare en reglerande skruv. En korrekt tillämpning av verktyget är avgörande för att säkerställa en korrekt inriktning av vindrutan och bidra till att maximera dess hållbarhet.
Kall kniv

kalla kniv hjälpmedel i separation av den befintliga vindrutan från dess förseglade bindning. Bladet kan slipas efter fortsatt användning, vilket ger produkten ökad hållbarhet och hållbarhet. Vissa konstruktioner av dessa verktyg vindruta borttagning har ställbara blad positioner för att hjälpa till med besvärliga och komplicerade jobb vindrutan borttagning.
Ström Cut Out Tools

Elavbrott ut verktyg används också för att avlägsna vindrutan. Den motoriserade bladet av verktyget roterar vid insvepta av en skyddande mantel, som också möjliggör en säker inställning av bladet under användning. Dessa verktyg är i allmänhet tunga och används flitigt av yrkesmän, men kan köpas för allmänt hemmabruk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59719.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.