Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man byter vindruta på en 1992 Dodge

Om vindrutan i din 1992 Dodge blir knäckt, repad eller skadad, kan du behöva byta ut hela vindrutan. Skaffa hjälp med demontering och montering av vindrutan, som storleken och vikten hos glaset gör detta ett svårt arbete för en person. Specialiserade verktyg och komponenter behövs inte för denna uppgift, och mest behövde objekt finns i bildelar butiker. Saker du behöver
Skruvmejselsats
nylontråd
Byte vindruta
Window tätningsmedel
vass kniv
Visa fler instruktioner
1

Place covers på motorhuven på fordonet för att skydda lacken när du byter vindruta.
2

Använd en skruvmejsel för att ta bort en av de två skruvarna som håller fast den bakåtriktade wing-speglar på varje av deras baser . Detta gör att du kan glida speglarna bort från baserna.
3

Använd en vass kniv för att skära bort gummitätningen runt kanterna på vindrutan. Dra tätningen bort med handen som du skär den.
4

in i bilen, och tryck försiktigt på vindrutan ur ramen. Har någon till hands utanför fordonet för att stödja vikten av vindrutan. Placera ett tunt lager av tätningsmedel runt kanterna på den nya vindrutan
5

Montera den nya packningen på vindrutan,. Den tunga sidan ska vara på insidan och slits på utsidan. Knyt en nylonlina runt yttre spår av vindrutan.
6

Placera den nya vindrutan i ramen. Tryck den på plats i ett par minuter så att en tätning för att ställa in. Dra nylontråden längs ramen inuti fordonet för att tillåta gummiläpp att ställa på plats. Rengör vindrutan och instrumentbrädan för att förhindra skräp från att komma in ventilerna. Sätt tillbaka de ytterbackspeglar genom att skjuta dem på sina baser och installera om tidigare borttagna skruven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59386.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.