Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Vad gör man med en sprucken bilens vindruta ?

När du har en spricka i framrutan , oavsett om det är stora eller små , ​​bör säkerhetsskäl förmå dig att ta hand om det omedelbart . Det finns flera alternativ för att rätta till situationen så att du kan köra utan rädsla för ett glas - relaterad olycka . Självläkande
p Om din crack är liten , såsom typ orsakas av en sten eller något annat litet objekt , är det möjligt att reparera den själv med ett kit som kan köpas online eller på en automatisk delar butik . Dessa inkluderar vanligen en harts - insprutningssystem samt epoxi för att försegla din vindruta .
Mekaniker Shop och vindruta reparationsservice

När en spricka har blivit för stor för att laga själv , måste du ta den till en butik eller ringa en tjänst som specialiserat sig på vindrutan reparation . Många av dessa företag kommer nu till ditt hem eller företag att fixa sprickan , med liknande metoder som hem reparation , men med starkare material . Dessa inkluderar en inglasning teknik som härdas med ultraviolett ljus , en process som gör att sprickan nästan omärklig .
Byte


Om en vindruta specialist bedömer att crack är för stor eller för nära att spränga hela glaset , måste du ha vindrutan bytas . Detta kan även göras av en mekaniker eller specialist tjänst , ofta inom samma dag som du tar med din bil i. Många försäkringsbolag kommer att ersätta dig för kostnaden av att ha din vindrutan repareras om det är täckt i din plan .
< br > Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59633.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.