Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man tar bort bländning på en vindruta

Vindruta bländning, förutom att vara ett irritationsmoment, är en fara för säker körning. De flesta människor lider genom vindrutan bländning, utan att inse att grundligt rengöra och polera vindrutan kommer att minska eller ta bort bländning helt. Men använder fel kemikalier på en vindruta när du rengör den bidrar till vindrutan bländning. Vindruta repor, skrubbsår eller sprickor också kan försvåra synen och orsaka bländning. Spendera några minuter att rengöra och polera vindrutan grundligt inifrån och ut kan bidra till att undanröja bländning. Saker du behöver
Vindruta Vinäger renare Mössor och vatten
Bucket
Skrubber
Tidning, ingen färg
Microfiber handdukar
Rena trasor
Glas polish

Visa mer instruktioner
1

Rengör vindrutan inifrån och ut med rengöringsmedel formulerade för glas. Andra rengöringsmedel kan lägga en skumma film eller feta fläckar på vindrutan som orsakar vindrutan bländning. Rökning inne i en bil lägger kemikalier som skapar en film på vindrutan. Även osynlig i dagsljus, leder denna film till natten bländning. Skrubba kraftfullt och skölj rent.
2

Använd en plast skrubber för att ta bort bugg rester och vägsmuts som lägger en film på vindrutan. Skölj med rent vatten.
3

Applicera en blandning av ättika och vatten torkas med tidningen för att ta bort vindrutan bländning efter tvätt vindrutan. Blanda vinäger och vatten i en hink och använda en svamp eller trasa för att applicera vätskan till vindrutan. Torka området torrt med skrynkliga tidningen. Se till tidningen har ingen färg bläck på den. När tidningen blir för blöt, använd en annan torr, skrynkliga lappar. Denna process tar bort streck och bländning.
4

Applicera en polish framtagen för användning med fönster när fönstret är torrt. Glas polermedel och liknande produkter hjälper också ta bort små repor. Blöt en ren bomullstrasa och tillsätt en halv dollar storlek mängd glas polish till trasan. Ansök till glaset med en cirkelrörelse, som täcker hela området, låt det torka på en mjölkvit återstod. Efter torkning, torka av polish med en ren mikrofiberduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59809.html

Previous:
Next: No

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.