Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar en dimmer i en 1997 Chevrolet 1500 Pick Up

Den dimmer på en 1997 Chevrolet 1500 pickup är integrerad i strålkastaren switch som är monterad på instrumentbrädan. Om du har problem med dimmer på din bil, då du kommer att behöva ta bort den från instrumentpanelen och ersätta den med en ny. Lyckligtvis finns det inte mycket att ta bort eller byta ut för att göra detta, och det kan göras på under 20 minuter. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
ersätter dimmer
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet och dra åt parkeringsbromsen. Aktivera bromsen med din högra fot. Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid den till "On", men starta inte motorn. Släpp överföringen växelreglaget till sitt lägsta läge, dra sedan ner rattstången med tiltspaken till vänster i kolumnen.
2

Dra infattningen runt dimmern stänga av instrumentbrädan. Nå runt baksidan av brytaren och dra ur kablarna till switchen. Dra bezel bort av instrumentbrädan och satte tillbaka växelspaken i "Park." Vrid nyckeln off.
3

Avlägsna dimmer från baksidan av ramen med hjälp av skruvmejsel för att försiktigt bända tillbaka de plastclips som håller dimmer i infattningen. Dra dimmer bort från ramen och kassera den.
4

Montera strömbrytaren ersättare dimmer till aktiemarknaden plats på ramen genom att trycka den på plats tills det klickar och låser sig på plats. Sätt foten på bromspedalen och satte nyckeln i "On" läge igen. Släpp överföringen växelreglaget till sitt lägsta läge. Anslut ledningar dimmer till baksidan av dimmer. Tryck infattningen tillbaka på instrumentbrädan tills den klickar på plats.
5

Sätt shifter tillbaka in i parken och ta ur nyckeln ur tändningslåset.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61576.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.