Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en Mustang bakaxel

Bakaxeln på en Ford Mustang vänder bakhjulen. Denna axel har många olika interna komponenter som kan skadas under körning, och kunde göra fordonet inte kan köra. Om axeln har problem, då ett enkelt sätt att komma åt de inre komponenterna är att ta bort axeln från bilen, så att du kan enkelt arbeta runt hela enheten. Saker du behöver
stoppklossar
Jack
Jack står
Däck järn
skiftnyckel set
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
3/8 -tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Linje skiftnyckel som
Visa fler instruktioner
1

sätt kopplingspedalen i neutralläge. Placera stoppklossar runt framhjulen i Mustang, lyft sedan upp den bakre änden med domkraften. Sätt pallbockar under chassit och bakaxeln, sedan sänka domkraften. Unbolt bakhjulen med däck järn och dra dem bort från axeln.
2

Unbolt krängningshämmaren fästet från ramen med 3/8-tums Ratchet och uttag. Unbolt locket spåret bar från den bakre änden med 3/8-tums Ratchet och uttag, dra sedan bort det på axeln. Unbolt spåret bar från suspensionen med 1/2-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel.
3

Sätt domkraften under mitten av bakaxeln. Lyft upp domkraften så att det stödjer den bakre änden men inte lyfta upp baksidan av Mustang. Unbolt övre länkarm från bakvagnen med 1/2-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Unbolt nedre fästen stötdämpare från axeln med hjälp av en fast nyckel och 1/2-tums Ratchet och uttag.
4

Lyft upp axeln med domkraften så att axeln är av av pallbockar. Dra jack sticker ut från undersidan axeln, sedan sänka domkraften så att spänningen släpper från fjädrarna. Dra fjädrarna ur bakvagnen.
5

Unbolt släpande armar från axeln med 1/2-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Koppla loss den bakre bromsslang från axeln med en linje skiftnyckel. Koppla drivlinan från axeln med hjälp av en skiftnyckel. Sänk axeln med domkraften och dra ut axeln och bort från undersidan av Mustang.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61403.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.