Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort Starter Från en 1996 Mazda 626

Startmotorn på en 1996 Mazda 626 är monterad på sidan av motorblocket . Denna startmotorn är elektrisk , och den använder den lagrade el från batteriet för att dra runt motorn när nyckeln sätts i tändningslåset . Om startmotorn misslyckas , då Mazda 626 inte kommer att kunna starta , lämna bilen fastnat där den är parkerad . Skulle detta hända , är din enda utväg att ta bort startmotorn från motorn , och har det byggts om eller bytas ut . Saker du behöver
3/8-tums ratchet , förlängning och Hylsnyckelsats
obestämd nyckel satt
Jack
Jack står
Däck järn
Visa fler instruktioner
1

bort den negativa anslutningen batteripolen med en fast nyckel och sedan ta bort den positiva batteripolen . Unbolt friskluftskanalen och resonans kammare från förarens sida av motorrummet med en 3/8-tums ratchet , förlängning och uttag . Unbolt fästet insugningsröret på startmotorn med 3/8-tums Ratchet och uttag .
2

Lyft den främre änden av Mazda 626 med en domkraft och placera en pallbock på båda sidor om chassit. Ta bort anslutningarna på generatorn med en skiftnyckel .
3

Unbolt startmotorn med 3/8-tums Ratchet och uttag . Krypa under bilen och ta starter av av motorn , sänka ner det från motorn bredvid avgassystemet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61335.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.