Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Byt Chevy Skjutmått

bromsoken på Chevy använder hydraulik för att pressa rotorn mellan bromsklossarna för att stoppa bilen. Om de inte fungerar på rätt sätt, kommer bilen stannar inte. Tecken på en dålig bromsok inkluderar läcker runt bromsok kolv, bilen tycktes dra åt sidan vid inbromsning, eller bromsbeläggen tycktes bära snabbt och ojämnt eftersom bromsok inte fungerar felfritt. En genomsnittlig person kan ändra en bromsok i ca 30 minuter. Om du hittar dig själv byta bromsoken på din Chevy, se till att byta ut bromsbeläggen samt om de är slitna. Saker du behöver
dräneringskärlet
Turkiet Baster
stoppklossar
Automobile jack
stödbenet
rörtång
Insexskruv
Hylsnyckelsats
Bromsslangar
Bromsvätska
Visa fler instruktioner
1

Leta huvudcylindern på förarsidan av brandväggen i motorrummet. Ta bort locket och tappa ur bromsvätska ur det med hjälp av Turkiet baster. Placera vätskan i tråget för senare återvinning. Placera en uppsättning stoppklossar bakom de bakre hjulen på Chevy. Höj Chevy på sidan du börjar med, med hjälp av bil-uttaget.
2

Placera en domkraft under Chevy nära fästpunkten och höja den till fordonets ram. Lossa muttrarna med en rörtång och ta bort hjulet från fordonet. Ta bort broms slangen från den huvudsakliga bromsledningen hjälp av en skiftnyckel. Ta bort bromsslangen från bromsoket med hjälp av en skiftnyckel för att ta bort skruven.
3

Lossa bromsoket bultarna med en hex socket och ratchet. Lyft bromsok bort från hjulaggregatet. Avlägsna bromsbeläggen från bromsoket och kassera dem om de är slitna. Anslut den nya broms slang till bromsoket. Dra åt bulten med hjälp av en skiftnyckel. Sätt i bromsbeläggen och placera bromsoket på monteringsvagga på hjulaggregatet.
4

Anslut bromsen slang till den huvudsakliga bromsledningen och dra åt kopplingen med en skiftnyckel. Dra åt bromsok bultarna med en hex socket och ratchet. Placera däcket på Chevy och dra åt muttrarna med en rörtång. Ta stödbenet från under bilen. Sänk Chevy till marken. Upprepa proceduren på det andra hjulet.
5

Fyll huvudcylindern med färsk bromsvätska när projektet är klart. Avlufta av bromsledningarna genom att ha en assistent pump bromsen flera gånger och hålla dem medan du öppnar avluftningsventilen på hjulet med en skiftnyckel för att driva ut luften i ledningarna. Upprepa processen tills all luft är ur bromsledningarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59203.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.