Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Så byt ut fönsterhissen på en Kia Optima

Den Kia Optima, som infördes 2001, presenterade många extra tillbehör, inklusive elektriska fönsterhissar. Dessa uppgradera paket var förbättringar av Optima, tillsammans med en väl fungerande motor. Sammantaget skattesatser Edmunds.com Optima ett bra värde köp. Den elektriska fönsterhissen switchar på Optima är välbyggd och pålitlig, men om de skulle behöva service, är proceduren snabb och enkel. Saker du behöver
Trim Tool Review Ström fönster switch
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven och koppla bort den negativa batterikabeln. Öppna dörren som har den defekta strömbrytare och bänd fönstret byta ut armstödet. Använd en trim verktyg för att ta bort brytaren. Arbeta från framsidan till baksidan och switchen, som har fjäderhållarna, kommer att dyka upp.
2

Lyft brytaren uppåt och försiktigt dra kablaget upp med det. Var inte kraftfullt. Vrid brytaren för att exponera ledningar kontakterna på undersidan. Det finns hållare klipp som håller ledningarna kontakten på plats. Dra försiktigt tillbaka dessa, lyft sedan kontakten av strömbrytaren. Det kan vara nödvändigt att bända kontakten bort, arbetar från baksidan till framsidan.
3

Installera den nya brytaren genom att snäppa tillbaka kontaktstycket switchen stiften. Det kommer att klicka fast den på plats eftersom låsen ingrepp. Använd lite kraft för att trycka direkt ner på kontakten, eftersom stiften är en tight passform. Snäpp tillbaka knappen i armstödet och anslut batterikabeln. Stäng huven och testa brytaren fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60889.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.