Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort bromsoken på 2008 Ford F150

Ta bort bromsoken på en 2008 Ford F-150 är ett jobb du kan fylla i ungefär en timme för varje bromsok. Bromsoken är en viktig del av bilens säkerhetssystem och kommer ibland slits ut och kräver att de tas bort och bytas ut direkt. Om bromsoken är skadade och kvar på bilen, kan det resultera i allvarliga skador på F-150 bromssystem och hindrar trucken från att stoppa ordentligt. Spara tid och pengar genom att ta bort bromsoken själv. Saker du behöver
träkloss
Däck Tool Review Ordet jack
stödbenet
Open-end skiftnyckel skiftnyckel
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner

1

Drive 2008 Ford F-150 på en plan yta och sätta fordonet i "Park." Ställ i nödbromsen och placera en träkloss bakom ett av däcken att hålla fordonet från att rulla.
2

Lossa muttrarna ett helt varv med ett däck verktyg på däcket du tar bort. Lyft upp fordonet med en domkraft och ställa en pallbock under axeln intill däcket.
3

Sänk bilen ner på stödbenet och dra domkraft ur sätt. Avlägsna däcket, med däck verktyg för att ta muttrarna bort, och ställ däcket åt sidan.
4

Lossa bromsledningen från broms rotor med en fast nyckel och dra åt linjen upprätt läge för att hindra fluid från att läcka ut. Lossa skruvarna från bromsoket med en hylsnyckel och dra åt bultarna för hand.
5

Ta bromsoket från hjulet och ta bort den från 2008 Ford F-150.

6

Upprepa steg 1 till 5 för andra bromsok du tänker ta bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58482.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.