Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort kullederna på en Ford

kullederna på en Ford tillåter spindeln att vända hjulen från sida till sida, samtidigt tillåter uppskov att cykla upp och ner. Kullederna kan slits ut med tiden, och när de gör, blir suspensionen lös och svårt att kontrollera. För att åtgärda problemet måste du ta bort och byta kullederna. I det här fallet är projektet fordonet en 2004 Ford Mustang, men processen är liknande för andra Ford-bilar, liksom. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
mekaniker tråd
Kulled press
skiftnyckel set
Visa fler instruktioner
1

Använd domkraften för att lyfta den främre delen av Ford, sedan placera bilen på pallbockar. Ta bort de främre hjulen med däck järn. Skruva loss bromsok från spindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag, sedan hänga den från fender väl, med hjälp av mekaniker tråd.
2

unbolt centrum muttern på spindeln, med 3/8-tums Ratchet och uttag, dra sedan av rotorn från axeln. Placera huvudet av domkraften under den nedre styrarmen och lyft upp den tills den kommer i kontakt med armen, men inte tillräckligt för att lyfta bilen av domkraften står.
3

unbolt spindeln från styrarmarna, med hjälp av en skiftnyckel och ställ den åt sidan. Montera kulleden tryck den på kulleden, så att den mottagande koppen är på botten av kulleden och pressen är på toppen. Dra åt kulleden tryck tills kulleden kommer ut ur den undre länkarm.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60648.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.