Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Shift Kit Instruktioner

En övergång kit är en enhet som kan fästas på din automatlåda. Enligt Automedia hemsida, "gör ... för en skarpare, mer exakt svar vid växling." En förskjutning kit Använda ett skift kit är automatiskt när du har installerat den i bilen. Installera ett skift kit kan variera något från bil till bil, men de grundläggande installationsanvisningar kommer att vara samma för varje bil. Automedia säger att "... förfarandet är ungefär densamma för de flesta Ford och GM-sändningar." Saker du behöver
Auto Repair verktyg
Jack Review, en handduk
liten plastbehållare
Shift kit
Visa fler instruktioner
1

Öppna din huva och hitta din sändning. Palla upp bilen och fastställa under sändningen. Lägg din handduk och plastbehållare bredvid dig att hålla dina skruvar och muttrar. Stäng försiktigt locket varje gång du placerar skruvar inuti.
2

Ta beståndet panna vid botten av transmissionen. Ta bort detta ger dig tillgång till din sändning. Testa din skiftnyckel storlek och använda lämpliga. Placera det försiktigt på din handduk.
3

Ta din handduk, stängde plastbehållare och verktyg till en arbetsbänk för att installera shift kit.
4

Unbolt ventilkroppen och duken. Ta skärmen och kontrollera och ta bort allt skrot bit metall. Se till att du placerar de borttagna delarna på handduken i återsändande så att du kan byta ut dem lättare.
5

Öppna din shift kit och ta bort alla delar. Läs instruktionerna noga och titta på bilderna för att få en bra uppfattning om hur alla skift kit delarna ser ut.
6

bort gaveln från ventilen för att få tillgång till gas uppsving ventilen. Ta det låga våren schemaläggning ventilen och placera fjädern shift kit indikeras av instruktionerna. Byt gaveln och försiktigt skruva det på plats.
7

Ta den andra gaveln och kolla insidan av din sändning. Ta bort fjädern center ventilen och ersätta den med fjädern som anges i era instruktioner skift kit.
8

Lossa bultarna som håller i det uppsving ventilkåpan och byt ut fjädrarna med de angivna källorna från ditt skift kit. Sätt tillbaka locket boost ventilen.
9

Separat montering ventilhus och ersätta den gas våren tryckavlastning, omvandlaren befrielse våren och kontrollen bollen med ersättare våren och boll ingår i förpackningen.

10

Borra upp ett 0,089-tums hål där anges i dina instruktioner. Placera det bakre ventilhus i din sändning och skruva den på plats. Byt ut din transmissionsolja genom att dränera den i en kastrull och fylla upp med ny vätska.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61132.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.