Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Auto Tech Verktyg

Auto tekniker brukar ha tusentals dollar i verktyg. Vissa verktyg är grundläggande handverktyg, medan andra är specialiserade verktyg. De flesta verktyg har flera användningsområden och används många gånger under en tekniker karriär. Men det finns några verktyg som används endast ett fåtal gånger under hela karriären av en tekniker. Blocknyckelsats
Blocknycklar är ett måste i alla verktygslådor.

Blocknycklar är en viktig komponent i alla mekaniker verktygslåda. Blocknycklar används främst för att lossa skruvar och muttrar. Dessa verktyg har många användningsområden och kommer att användas dagligen av en tekniker. Blocknycklar har både en öppen och sluten för att möjliggöra användning på olika tillämpningar. De finns i metriska och standard storlekar.
Skruvmejselsats
Phillips är en av de vanligaste typerna skruvhuvud.

Skruvdragare är en annan komponent som måste finnas i varje tekniker verktygslåda. De används främst för att lossa och ta bort skruvarna. Skruvdragare kommer i alla olika former och storlekar. Det finns olika typer av huvuden på skruvmejslar: Phillips, platt huvud, Torx huvudet och insexnyckel är de primära. Skruvmejslar kommer också i olika längder och storlekar huvud.
Ratchet och Hylsnyckelsats
En Ratchet och Hylsnyckelsats används dagligen av en mekaniker.

Ratchet och uttag är de mest använda komponenterna i en tekniker verktygslåda. Spärren har en ände som håller hylsan. Den ratcheting åtgärd kan du återställa läget för spärr utan att ta bort det. Detta möjliggör snabb borttagning av skruvar och muttrar.
Pneumatic Impact Gun
En konsekvensanalys pistol är bra för att ta bort stora bultar.

En pneumatisk påverkan pistol är aa bra komplement till alla mekaniker verktygssats. Den använder tryckluft för att snurra ett uttag för att ta bort stora bultar. Det används också för att ta bort och ersätta muttrarna som håller hjulen på plats. En momentnyckel ser ut som en stor spärrnyckel med en urtavla i botten
Torque Wrench
.

En momentnyckel är en viktig del i någon mekaniker verktygssats. En momentnyckel används för att kontrollera att skruvar och muttrar är inte under-eller över-åtdragna. Momentnyckeln har en urtavla nära handtaget som används för att ställa det vridmoment att bulten kräver. Detta verktyg är speciellt viktigt när åtdragning muttrarna till tillverkarens specifikationer.
Vice Grips
vice grepp är bra för att ta bort bantade bultar.

Vice grepp är en justerbar uppsättning tänger som kan låsa på en bult. Detta gör att du kan låsa tången tätt på en rundad eller strippad bult, och använda både hand för att vända den. Vice grepp justeras med en ratt på basen av ett handtag och släpptes av en knapp eller spak på motsatta handtaget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60682.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.