Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Felsökning ABS Broms Problem

ABS bromsar arbetet med bromssystemet i ett fordon för att upprätthålla kontroll om det bör finnas en nödsituation som våta, hala vägar. Problem kan ibland uppstå med ABS-bromsar. Några av de tecken på att de arbetar på rätt sätt inkluderar en snabb pulsering i bromspedalen, eller en lätt vibration. Om du upplever problem med dina bromsar, utföra några åtgärder för felsökning kan hjälpa dig att avgöra frågorna. Instruktioner
metoder för felsökning ABS bromsar
1

Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid bilen på och av, om ABS lampan tänds på instrumentpanelen. Detta kommer ibland lösa problem genom att återställa lagrad i minnet. Om problemet kvarstår, ta bilen till en mekaniker butik där de kommer att använda en scan för att ansluta med ABS styrenheten, vilket kommer att lokalisera och åtgärda koden.
2

Rengör de främre hjulsensorer om din ABS-pulser vid låg hastighet medan lite tryck appliceras. Ta bilen till en mekaniker butik så att de kan rengöra sensorerna lämpligt.
3

Sätt press på ABS bromsar, om det inte kommer att sluta. Kontrollera huvudcylinder bromsvätska för att se om den är låg, och fyll den till den markerade nivån om det behövs. Detta kan också betyda att luft är i det hydrauliska systemet. Lufta hydraulsystemet för att lösa problemet.
4

Byt lösa eller trasiga delar front om du upplever en clunking buller samtidigt som du trycker ABS-bromsarna. Ta bilen till närmaste verkstad för service.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58338.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.