Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Så ändrar Bakbroms på en lavin

De bakre bromsarna på Chevy Avalanche består av en två-kolvsok, kuddar skiva och en broms rotor. Systemet är mycket likt de främre bromsarna på Avalanche, ger trucken stor bromskraft och hålla bromssystemet mycket balanserad. Bromsarna är lätt ersättas på uppfarten eller garage med grundläggande verktyg och kuddar finns tillgängliga vid alla delar butik eller Chevy återförsäljare ' s delar avdelning. Saker du behöver
Turkiet Baster
rörtång
Jack
Jack står
Hylsnyckelsats
Ratchet
Momentnyckel
Visa fler instruktioner

1

Öppna huven på din Avalanche och hitta cylindern broms master på brandväggen. Öppna locket och ta bort tre fjärdedelar av bromsvätska med en kalkon baster. Sätt tillbaka locket på huvudcylindern och flytta till baksidan av lastbilen.
2

Lossa de bakre muttrarna med en rörtång men ta inte bort dem helt ännu. Lyft den bakre delen av lastbilen med en domkraft, placera sedan en uppsättning pallbockar under bakaxeln för att stödja det. Ta bort muttrarna och hjul från trucken. Addera 3

Leta bromsoket fästbultar och ta bort dem med en hylsa och spärrskaft. Lyft bromsok från konsolen och stödja den med en bit ståltråd utanför uppskov med ram av lastbilen. Ta bort bromsbelägg från fästet och kassera dem.
4

Placera en ny uppsättning av dynor på plats på fästet, sedan installera bromsok över dem. Montera bromsok fästbultar och vridmoment dem till 30 ft-lbs. med en momentnyckel. Upprepa processen för den motsatta sidan av lastbilen.
5

Montera däck och muttrarna på lastbilen, höja den av domkraften står med en domkraft, ta bort läktaren och ställa lastbilen på marken. Dra åt muttrarna med en rörtång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58080.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.