Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en 2001 Chevy Silverado Driveline

Motorn på en 2001 Chevrolet Silverado är ansluten till transmissionen, vilket förvandlar drivlinan ansluten till bakaxeln. Denna drivlina har universalleder i båda ändarna, vilket tillåter drivlinan att rotera samtidigt rör sig upp och ner med fjädring. Dessa universalleder kan bära ner över tiden, vilket orsakar skrammel och eventuellt ett fel i drivlinan. För att åtgärda problemet har drivlinan tas bort från fordonet, vilket bör ta ca 30 minuter att göra. Saker du behöver
Jack
Jack står
24-tums brytjärnet
skiftnyckel satt
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
dräneringskärlet

Visa fler instruktioner
1

Lyft Silverado med domkraften. Sänk bilen på fyra pallbockar så att alla fyra hjulen är upplyfta från marken. Kontrollera att du har tillräckligt med utrymme för att passa under fordonet. Sätt transmissionen i friläge.
2

Placera tråget under anslutningen mellan drivlinan och växellådan. Unbolt remmarna förbinder axeln till drivlinan med en skiftnyckel. Om du har en extra-cab eller en besättning-cab pickup, unbolt transportören lagret i mitten av drivlinan med 3/8-tums Ratchet och uttag.
3

Bänd drivlina ur bakaxeln med 24-tums spett. Dra drivlinan från överföringssystemet med båda händerna. Ta bort den från undersidan av Silverado.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60992.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.