Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort 1993 Honda Accord Rotorer

Bromsarna på din 1993 Honda Accord baseras på friktion. De bromsok håller bromsbeläggen, som klämmer ner på rotorerna för att stoppa bilen. När bromsbeläggen slits ut, de flesta människor byter bara dem med nya kuddar. Du bör också byta ut eller vrid rotorerna så att dynorna har en plan yta att klämma till. Lyckligtvis ska bort rotorerna tar ca 15 minuter att göra per hörn. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Tjock-mätare tråd Tänger
Penetrerande oljespray
Phillips-skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Placera domkraften under den främre tvärbalken på Accord. Lyft upp fordonet med domkraft och ställ den på pallbockar på vardera sidan av fronten på bilen. Unbolt framdäcken från bilen med däck järn.
2

Unbolt bromsoket från styrspindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag, dra sedan bort av rotorn. Håll rotorn i ena handen, och loop tråden genom centrum av tjocklek med den andra. Sedan loop tråd genom suspensionen och vrid de två ändarna av tråden tillsammans med tång för att stödja bromsok med tråden.
3

Skruva loss de två Phillips-skruvar i mitten av rotorn med hjälp av Phillips-skruvmejsel. Om skruvarna är rostiga på plats, spraya penetrerande olja in skruvarna och låt dem sitta i 10 minuter eller så för att bryta upp rost. Skjut sedan rotorn off av navet med båda händerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57910.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.