Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar skivbromsar på en 1965 Ford Falcon

The Falcon är en av Fords stora klassikerna. Enligt Dearbornclassics.com, var den ursprungliga 1964 Mustang består mestadels av designelement och bitar chassi Falcon. 1965 Falcon var tillgänglig som en två eller fyra dörrars hardtop. Den hade skivbromsar på både fram-och baksidan, vilket gjorde att ändra dem ganska enkel rätt hemma. Med en domkraft och ett däck järn händig, byta alla fyra bromsarna tar cirka två timmar. Saker du behöver
Däck järn
Ordet jack
Jack står
Hylsnyckel
Rope
Visa fler instruktioner
1

Lossa alla av muttrarna med däck järn två hela varv moturs.
2

Placera domkraften under axeln och hissa upp bilen tills däcken har 2 inches av clearance från marken. Ställ in domkraften under axeln. Avlägsna däcket.
3

Avlägsna skruvarna från bromsok monteringsfäste med hylsnyckel. Knyt fästet till bilen för att undvika belastning på bromsledningen. Bromsen linjen är den svarta slangen som skjuter ut från den bakre delen av fästet.
4

Avlägsna bromsbeläggen från konsolen. Bromsbeläggen helt enkelt glida ut ur hållaren.
5

Komprimera bromsoket. Tjockleken är cylindern i mitten av fästet, och du kan komprimera den genom att trycka ner den för hand.
6

Montera de nya bromsbeläggen. De kommer att glida in i samma plats där de gamla var.
7

Rebolt bromsok fäste till rotorn med hylsnyckel. Sätt tillbaka däcket på rotorn och sänka bilen. Dra åt hjulmuttrarna med däck järn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57799.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.