Run Flat Vs . Vanliga däck

En punktering har traditionellt varit en omöjlighet att köra på . Tillgången på run - flat däck har uppstått för att motverka att , på grund av den ständiga möjligheten att vanliga däck inför i går på högvarv . Regelbundna Tire Frågor

köra en vanlig däck över en spik eller annat vasst föremål som punkterar däcket kan resultera i en omedelbar Blowout som kräver omedelbart byta på plats , oftast med en mindre reserv . Fortsätter att köra med en vanlig däck som är platt kan leda till hjulskada .
Självtätande Run - flat däck

Run -flat däck som är självtätande har en extra beklädnad av punkteringstätande under slitbanan som tätar runt ett föremål, såsom en spik som punkterar däcket , sedan fixerar punktering direkt och permanent efter spiken eller annat föremål avlägsnas. Om däcket inte kan täta hålet , kommer luften läcker fortfarande långsammare än en vanlig däck . Andra run - flat däck har sidoväggar som stödjer fordonet utan luft i däcket , eller extra stöd run - flat system som motstår deflation .
Run - Flat Nackdelar

run - flat däck tillåter en drivrutin att tillfälligt fortsätta köra och ha mer valfrihet över var och när du ska byta däck , kostar run - flat däck mer att byta . Bland annat övervägande , väger de mer och ändå ha blowouts vissa villkor .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98235.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.