Vinterdäck Rekommendationer för BMWs

Det är vinter och du vill ha samma hantering och mjuk gång från din BMW som du har i bra väder, men ändå få överlägsen dragkraft på snö och is. Vissa däck är idealiska för BMW ägare som vill köpa en dedikerad uppsättning vinterdäck. BMW Rekommendationer

Medan BMW USA påstår att all-season däck bör ge tillräcklig vägegenskaper och väggrepp i snö, säger företaget som vinterdäck speciellt utvecklat för BMW ger överlägsen dragkraft på snö och is. BMW USA inte motverkar användningen av högpresterande däck på snö och is, eftersom dessa däck är utformade för snabb hantering och kurvtagning. Istället vinterdäck konstruerade med speciella gummiblandningar är idealiska.
Däck Makers

Vissa däcktillverkare förekommer ofta i BMW: s 2009-2010 katalog av paket vinter däck. Goodyear, Dunlop och Michelin alla gör vinterdäck som rekommenderas för användning på många olika BMW modeller.
Önskvärda funktioner

Goodyear Eagle Ultra Grip GW3 är ett däck BMW rekommenderar för vinterkörning. Enligt Tire Rack hemsida, har däcket riktade slitbanor som motstår vattenplaning samtidigt förbättra hantering på våta eller torra vägar. Dunlops SP Winter Sport M3 är konstruerad för kupéer och sedaner featuring lågprofildäck på stor diameter hjul. The Winter Sport M3 har kiselbaserade slitbanan som är idealiska för vinterförhållanden, enligt Tire Rack.
Pris

Enligt BMW, 2009-2010 priser för premium vinterdäcksdimensioner paket är omfattande. På $ 1,195.12, är Continental TS 790 den mest prisvärda, medan Goodyears Ultra Grip ROF däck kan hämta upp till $ 3,409.76.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98264.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.