Hur du köper Nokian Vinterdäck

Nokian är ett företag som specialiserat sig på vinterdäck för personbilar, stadsjeepar, skåpbilar och lätta lastbilar. Du kan hitta dessa däck tillgängliga i butiker i kallt väder regioner i USA, inklusive den nordöstra, nordvästra och Mellanvästern. När du köper Nokian vinterdäck, se de olika kategorierna som finns för att välja lämplig uppsättning däck för din fordonstyp och väderförhållanden. Instruktioner
1

Bestäm Nokian snötyp däckmodell du vill köpa för din bil. De fyra modellerna som finns är Nokian Hakkapeliitta R, Nokian Hakkapeliitta RSI, Nokian Hakkapeliitta 4 och Nokian Hakkapeliitta 5. Nokian Hakkapeliitta R och Nokian Hakkapeliitta RSI är dubbfria vinterdäck, medan Nokian Hakkapeliitta 4 och Nokian Hakkapeliitta 5 använder dubbar för att ge fordonet dragkraft.
2

Tänk på mått och specifikationer du behöver för att beställa Nokian vinterdäck. Däckdimensioner kommer att variera från 155/65R14 till 255/35R20. Granska tonnage för vinterdäck kan hantera utifrån storlek på däcket du beställer. Vissa Nokian vinterdäck har standard sidoväggar, medan andra har möjlighet att köra platt.
3

Hitta en återförsäljare som säljer Nokian vinterdäck. Eftersom det är en specialitet bil produkt, kommer du att hitta ett begränsat antal butiker som säljer vinterdäck. Online kan du beställa Nokian vinterdäck genom återförsäljare såsom däckfabriken.
4

Leta efter emblem en snöig topp på Nokian däck. Detta indikerar att däcket uppfyller kraven snö dragkraft och är säkra att använda i ogynnsamma väderförhållanden.
5

Beställ Nokian vinterdäck. Om du inte har en lokal däck återförsäljare som säljer dem, måste du troligen betala för frakt och hantering avgift när du köper dem på nätet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98039.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.