Hur hittar Original Motorcykeldäck

Äldre eller klassiska motorcyklar kom utrustade med motorcykeldäck som nu knappa eller ur produktion. Du kommer att vilja hitta originella motorcykeldäck om du bygger om eller återställa en äldre cykel. Du kanske också bara vill ersätta din nuvarande däck med originalen. Hitta originella motorcykeldäck kommer att lägga nytt liv till din motorcykel. Instruktioner
1

Gå till en webbplats som tillhandahåller listor över motorcykel delar och tillbehör till salu som Craigslist. Klicka på "Motorcyklar" under "Till salu"-avsnittet. Skriv in relevant information om ditt varumärke på motorcykeln och dess däck i sökfältet. Klicka på "Sök".
2

Gå till en webbplats som säljer original motorcykeldäck. Gå till anpassade eller klassiker avsnittet. Klicka på lämplig märke av däcket. Välj rätt modell och storlek. Placera en beställning.
3

Kontakta närmaste återförsäljare för din motorcykel varumärke antingen per telefon eller personligen. Tala med en anställd om däcken du är intresserad av att förvärva. Han kommer att informera dig om företaget fortfarande bedriver däcken. Om han inte har däcken i lager eller bolaget inte längre bära dem, kan han utse dig till en tredje part som kan hjälpa dig.
4

Besök en anläggning motorcykel bärgning. Be en anställd att hänvisa dig till delen av däcket. De flesta bärgning platser kräver att du söka efter däcken själv. Titta igenom de olika märken av däck för att se om du kan hitta den ursprungliga motorcykeldäck för din cykel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98269.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.