Hur du köper Hub Centric Ringar för däck

Hub centrerad ringar kan vara nödvändigt om du köper ett par av eftermarknaden däck. Det är viktigt att känna däcken du är intresserad av och vad du behöver göra för att få dem monterade på rätt sätt första gången. Detta skulle kunna omfatta däck nav centrerad. Instruktioner
1

Förstå syftet med ringar nav centrerad. Om du har ringar nav centrerad, är bilens hjul formaterad för det och inte att förväxla med lug centric ringar eller hjul. Det huvudsakliga syftet är att på byggandet av hjulet systemet, ringarna också tjäna till att utjämna vibrationer när du kör.
2

Besluta om hjul och däck du får. Detta kommer att göra en stor inverkan på huruvida du behöver ringar nav centrerad för din bil. Se till att hjulen du får är navet centrerad och inte släpa centrerad eller de kommer inte att fungera för ditt fordon.
3

Jämför avståndet mellan den inre diametern av navet och centerbore av eftermarknaden hjul du köpt, detta gap är navet centrerad ringstorlek du måste installera. Ett hjul och däck butik kan hjälpa dig att få exakt mätning för ringar nav centrerad. De kan också hjälpa till att finna de rätta och installera dem.
4

Kontakta en lokal däck och hjul butik för ytterligare hjälp, för att köpa ringar nav centrerad och /eller installera dem. Det är viktigt att de gjort rätt första gången för att undvika vibrationer. Om du får dina hjul från ett större eftermarknaden företag, kan du få ringarna som en del av paketet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98008.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.